Du har ju all tid i världen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Människor som jag möter ser förvånade ut när jag nämner att min tid inte räcker till.

”Du får begränsa dig”, säger en del. Men hur ska jag kunna välja bort? För en vecka sedan var det cykelträning med Walle, tävling i onsdags och träning i går. I torsdags var dagis och fritids stängt och jag var barnvakt. I lördags for jag runt med mamma till två olika secondhand-affärer i två olika städer. Jag har en hund som jag älskar och som måste ha sina promenader, det tar så gott som alltid lite mer än en timme om dagen. Jag försöker komma i mål när det gäller Sybingot och jag är snart där. Igår kom det ved på förmiddagen och efter lunch kom Sara med barnen och åt mat och sedan stannade Walle kvar tills vi åkte och hämtade hans cykel som var på reparation. Trädgården ska skötas om – ja, det finns liksom ingen tid över att bara göra inget alls.

Det jag tar mig själv tid till, lyxigt, är att ta det lugnt på morgonen.

Att äta frukost i lugn och ro och sedan sitta ner och sticka i en timme, det är lyx. Jag lyckas hålla alla bollarna i luften hittills, men jag har lite som ligger i huvudet och rullar runt (jag grubblar och försöker få ihop tiden framöver).

Strax ska jag sätta mig ner och sticka på sommarkoftan (en KAL med Maja Karlsson).

Efter det blir det att röja disk, bädda, duscha, sy och laga mat innan jag ska till mamma som vill till secondhand här i Bodafors.  Efter det har jag hela kvällen för mig själv, massor av timmar!

Kärlek!

PS Bilden på mig i trosor beror på att jag har sytt trosorna själv. Det ingår i sybingot och blåmärkena ingår i cykelträningen (jag körde omkull i en backe igen för en vecka sedan).

2 reaktioner på ”Du har ju all tid i världen!

  1. Innan jag gick i pension trodde jag att jag skulle hinna så mycket. Ett heltidsjobb mindre ju, jobbresorna… all den tiden skulle jag förstås ha över. Rent logiskt. (Jag gillar logik!) Min äldre f d kollega som jag träffade regelbundet på italienska kursen, sa till mig att det inte funkar så. Men det trodde jag ju inte på. Men hon hade så rätt! Nu fattar jag inte hur jag hann jobba…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.