Badrummet

renoverabadrummet

Jag har vetat att jag skulle renovera badrummet.

Fast det har ju inte varit någon panik. Jag och Oskar bestämde ett datum som blev framflyttat, men nu har de satt igång. Det kommer att ta två veckor så jag räknar med tre veckor. Under tiden bor jag hos Janne.

Janne har inrättat sitt liv och boende efter vad som är viktigt för honom.

Vi lever olika liv. Jag kan inte säga att jag trivs borta, inte ens hos Janne. Jag är en hemkär katt. Samtidigt är jag förstås tacksam för att han låter mig bo hos honom.

Mina saker – ja, jag saknar dem.

Alla bra och praktiska saker som Janne struntar i. Mitt lilla hus i ett plan. Mina böcker. Mina garner. Fast jag har tagit med mig garn och strax ska jag sätta mig och sticka. Min plan är att under de här tre veckorna jag bor hos Janne ska jag göra klart ett par vantar som har känts besvärliga och en liten kofta.

Eftersom jag vägrar städa hos honom, det får han göra själv, kan jag sticka när jag har ledigt.

Jag kommer antagligen inte att ge mig tid att svara på kommentarerna här, men jag läser och gläds över allt som skrivs. Mamma kommer att flytta upp. Det blir mycket jobb med det och allt ligger på mig, men jag får hjälp av Sara och lite hjälp av Oskar.

Om någon vecka ska jag åka till Ikea och handla nya möbler till henne.

Hon ska helst släpa med sig grejor från där hon bor nu, men jag försöker avstyra allt från nylongardiner till fuskfårskinn som har sett bättre dagar.

Kärlek!

Annonser

2 reaktioner på ”Badrummet

  1. Rent spontant tycker jag det är lite okänsligt att köpa nya möbler åt henne. Jag skulle aldrig låta mina döttrar bestämma vilka möbler jag ska ha! Det blir så mycket nytt ändå. -Ja, du får ursäkta, men det är min reaktion. Hur mycket är ju en sak, men vilket är en annan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s