Söndag

Storesjon4november
Storesjön 4 november 2018

Dagen har gått upp i rök.

Efter frukost gick jag en sväng med Lady, sedan macka och lite stickande framför brasan. Milde tid vad skönt att sitta i fåtöljen och sticka och sedan inse att ögonen faller ihop och tillåta mig slumra en stund.

Lady är nöjd över att vara hos mig.

Inbillar jag mig. Igår stickade jag klart vante nummer två, det är isländska garnet Lettlopi och det gick fort. När jag lade vanten bredvid den jag redan stickat insåg jag att det var två högervantar. Jag stickar med en tumkil och vanten ”rättar” därför inte till sig.

I natt gnällde Lady.

Medan hon var i trädgården och skötte sina behov rev jag upp vante nummer två. Den blir nog klar i dag. Och så har jag gjort det felet också,det att sticka två högervantar. Haha!

Jag har städat det lilla förrådet, tidigare extra-toaletten.

När Oskar skulle göra i ordning tvättstugan i torsdags var jag fortfarande så dålig att jag inte orkade mer än att kasta in alla grejor i tvättstugan till förrådet. Men idag är det ordning på torpet. Och när jag ändå var igång var jag vid återvinningsstationen, det är märkligt att ett singelhushåll kan orsaka den mängd sopor som det faktiskt gör.

Nu ska jag sticka en stund.

Sedan tänkte jag ge mig på barnens rum. I morgon ska jag åka till Nässjö och se om Optimera har en bordsskiva som är tillräckligt lång för mina planer att skapa ett kombinerat sy- och barnrum. Förutom det måste jag ringa om pappas tv-abonnemang, om taxan för deras hemtjänst, till min bankkvinna för att betala det sista på huset och fixa med lite annat. Snart är ytterligare ett ekonomisk mål uppnått. Det är pengarna för lägenheten som jag tar en del av och betalar resten på huset.

Det känns bra!

Nu ska jag vidare i dagen.

Kärlek!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s