Bra insikter

cropped-cropped-hjartat-e1517119438251

Glada grejor.

Jag surfade in på Moderskeppet för att se om de hade instruktioner till Lightroom. Det hade de boken som Mattias skrivit och som jag gärna velat ha men som är slut på förlaget. Hurra!

I morse steg jag upp tidigt.

Jag satte en deg som ska jäsa i tolv timmar i kylen och jag var ju så sugen på att baka mer. Min assistent snurrade runt i 12 minuter medan jag åt min gröt. Dessutom har jag egen tid för mig själv i kväll och i morgon kväll. Jag tror jag ska ringa barnbarnen och be dem komma över på fredag.

Jag tänkte vi skulle baka, läsa sagor och umgås.

En insikt jag kommit fram till är – igen – att jag måste ha egen tid. Inte egoistisk tid utan tid att göra det jag tycker är roligt. Det är inte lätt. Jag känner mig skyldig när jag inte vill träffa Janne så fort jag är ledig utan hellre vill göra mitt egna.

Just nu är jag så jäkla glad för att jag ska göra min papier mache-kvinna. Känslan att ha egen tid både i kväll och i morgon. Helt underbart. Att tända en brasa, dricka starkt kaffe på nymalda bönor, sticka, fixa och drömma. På söndag hoppas jag få tid att sitta ner lite med Lightroom, fixa med mina bilder och är det fint väder ska jag ta en riktig repa med min mtb.

Fast nu är det jobb!

Kärlek!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s