Vitt och vitt

vittovitt
Vitt som fångar upp vitt

 Jag är så glad.

På en dag har lusten till livet återvänt. Tackar för det! Jag var ute i trädgården flera timmar efter att ha haft möte om och med mamma. Jag lät lusten bestämma och kantade lite rabatter och landet. Det blir så fint och så tänkte jag på pappa som gillade fina kanter runt rabatterna.

Jag är så glad och tacksam för min trädgård.

Sedan har jag börjat på framsidan, men bara lite. Det får bli någon timme då och då. I rabatterna är det fullt av småsten och jag tänkte ändra om en aning. En kortvuxen rudbeckia har inte kunnat ses för funkian har varit i vägen. En del konstellationer ska jag ha kvar medan andra ska flyttas eller tas bort.

Trädgården gör mig lycklig.

Nu ska jag duscha och sedan ta med Lady på en promenad. Hon är min fina kompis i alla lägen. Följer mig i trädgården och lägger sig en bit bort från där jag är och kollar läget eller bara slumrar. Nu ligger hon någon decimeter ifrån mig. Tyvärr måste jag lämna henne till Janne i kväll för i morgon ska jag på utbildning i Linköping med jobbet. Jag åker hemifrån strax efter fem på morgonen och kommer hem någon gång vid åtta – med andra ord tur att jag och Lady har Janne.

Kärlek!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s