En mindre rolig dag idag

Tranor

Inte en bra dag idag.

Inte alls. Men om det vill jag inte tala. Trött. Suttit i fåtöljen framför brasan och slumrat, stickat och läst. Ögonen svider, jag vet inte varför – i Bromölla blev jag ”utredd” för överkänslighet mot damm. Fast mina ögon var ok. Jag har varit hos läkare och optiker men allt är ok, förutom att den gegga som finns inne i ögat håller på att torka ihop på grund av ålder och det gör att jag ibland ser ”spindlar” på väggarna. Haha!

Cyklar gör mig glad.

Fast idag orkar jag inte och dessutom regnar det. Tursamt att det var en fantastisk kväll i går när jag var med Walle och cyklade. Alltså, denna MTB som jag har köpt till min själv! Den är så lättrampad och så jäkla fin – eller kanske mer rätt; jag känner mig fin när jag sitter på den. Det jag behöver framöver är en bra jacka att cykla i. Tyvärr tycks de flesta jackorna vara gjorda i polyester. Alltså, plast med andra ord. I sådan fryser jag när jag är kall och svettas när jag är varm. Gillas inte. Ge mig gärna ett bra tips på en ganska lätt jacka att ha när jag cyklar, den får inte flaxa för mycket runt kroppen.

Nu ska jag laga lite mat.

Det blir i alla fall en vegetarisk rätt. Sedan får jag se om jag gör en andra. Orken försvann tidigare i dag.

Var rädda om varandra!

Kärlek!

Annonser

2 reaktioner på ”En mindre rolig dag idag

    1. Tack, Louise! Det känns mycket bättre – men långt ifrån bra. Jag funderar fortfarande hur jag ska göra, vilket beslut jag ska ta. Men viktiga saker tål att funderas över.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s