Tiden rusar iväg

Ny klänning
Ny klänning

Jag har några minuter över innan jag ska till jobbet.

I lördags var det loppis, jag och Walle höll till på Jannes garageuppfart. Jag sålde i alla fall hälften av prylarna och folk var häpna över hur billigt det var och de allra flesta plockade på sig massor av saker. En del fick lite småsaker på köpet. Något försvann utan att någon betalade för det.

Skönt att det var över.

Tanken var att jag skulle ha loppisen den 19 maj, men det fungerade ju inte för pappa dog. Jag har haft dåligt samvete för att Janne har haft kartongerna hemma hos sig. Nu är det över i alla fall.

Faktiskt är det så att jag inte har något krävande eller något måste i morgon.

Då har jag dessutom en ledig dag! Superskönt. Jag tror det blir en promenad med Lady och sedan trädgården. Tulpanerna borde jag har klippt ner för längesedan och – ja, jag har inte hunnit. Men nu blir det ledigt när jag har ledigt…

Fast nu väntar jobbet.

Jag har köpt tre klänningar på kort tid, den på bilden är den mest färgstarka.

Kärlek!

Annonser

4 reaktioner på ”Tiden rusar iväg

 1. Får vi se de andra också? Den där klär dig säkert alldeles fantastiskt. Jag älskar färg. – Och när jag skrivit det tittar jag ner på mig själv i svart trikålinne och svarta linneshorts. Ja, ja. Kram på dig!

  Gillad av 1 person

  1. Hejsan! Tiden rusar iväg. I morgon ska jag åka till Skåne. Mamma har sagt att hon ska åka hit och sova över. Jag får se hur det går med det. Bilder kommer, jag har en av de andra på mig just nu för jag ska till jobbet. Kram!

   Gilla

 2. S-u

  Hej! Vilken underbar klänning! Ser ut som ett målat konstverk – du kommer att synas i mängden. Kanske någon uniformerad polis får syn på dig – Janne får nog akta sig… eller han får lägga på ”ett extra kol”.//S-u

  Gillad av 1 person

  1. S-u: Den känns som ett konstverk. Jag gillar verkligen den klänningen. Jobbet är superkul, verkligen! Det är till och med så jag funderar på att ta med mig hem lite av lagtexterna för att bli riktigt bra. Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s