Lycklig men trött

Hortensiapelargon

Jag är ledig idag.

En dag. Sedan är det full fart hela nästa vecka. Jag har plockat fram lite skor som passar bättre nu när snön är borta, en jacka och lite annat hänger på vädring. Jag har gjort en budget eftersom jag nu är bilägare. Strax ska jag ge mig på att plantera de små plantorna jag drivit upp från frö, det borde jag har gjort för en vecka sedan men tiden har inte funnits.

I eftermiddag kommer Janne.

Oskar var här en sväng, han och hans familj dyker upp i kväll. Tröjan jag stickar på har jag börjat med mönstret. Igår tänkte jag ”det stämmer inte, men det är väl så det ska vara” trots att jag mycket väl insåg – allra längst in i hjärnan – att det var fel. I morse tände Janne en brasa och vi drack kaffet framför den och då passade jag på att sticka baklänges.

Nu har jag inte tid att sitta här längre.

Jag ska plantera. Något jag är glad över är att jag långsamt håller på att byta ut alla plastväxter mot riktiga. Hurra för det! Och jag har flyttat sandlådan som en förberedelse till växthuset och jag ska gå en skön runda med Lady lite senare idag.

På jobbet är det tufft.

Jag går bredvid en söt tjej som är duktig och trevlig, men jag är liksom inlåst på något sätt. Jag är van att gå för fullt och nu har jag både hängsle och livrem som håller emot (dock inte tjejen, hon är supertrevlig) – det är liksom i min själ det tar för lång tid.

Självklart får jag inte berätta om det jag får höra. Synd, för himmel vad det händer mycket i Sverige och de som tror att Polisen inte har kontroll har fel. De jobbar hårt och i det tysta och vet mycket mer än vad allmänheten tror. Det är en myndighet som har många delar och det är ett väl smort maskineri. Mycket intressant.

Kärlek!

Annonser

2 reaktioner på ”Lycklig men trött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s