Uppdatering

Städa
Städa

Ja, så får det bli – en uppdatering.

Jag har haft dåligt med tid att skriva här, det är sällan det har hänt. Uppehåll har jag gjort på grund av orsaker men den senaste månaden har det varit brist på tid. Vi har haft föreläsningar mellan 8 till 17 mest hela tiden, ingen återhämtning och sent hemma.

Bilen var jag tvungen att köpa.

Också det är en stress som har lagts ovanpå allt annat. Sedan har jag försökt hinna umgås, men jag har inte varit lik mig själv – jag har försökt men haft svårt att klara av det. Nu är det över. Igår hade vi examinationen och jag klarade det på 33 poäng av 35 möjliga. Ett fel (ett fel som jag borde ha haft rätt på, men jag erkänner att det var ett fel) samt ett annat som alla i gruppen hade fått bock på. Synd. Men godkänd blev jag i alla fall och sedan var det till att rusa in på Ica, ta bussen hem, laga mat och sedan kom Janne.

Trädgården. Alltså, jag gick ut i måndagskväll och kantade lite.

Vilken underbar känsla att kunna ta lite och sedan gå in. Det är ett underbart liv. Igår gick jag ut och tog resten. I morgon är jag ledig och då tar jag bilen för att åka till Nässjö och köpa penséer och jord.

Efter examinationen igår fick vi sitta bredvid som medlyssnare.

En jätterar tjej, Camilla, guidade mig och vi pratades vid lite privat också. Jag kände mig välkommen till skillnad mot ett tidigare misslyckande som nästan fick mig att hoppa av allt.

Idag har jag gått på promenad i isande vindar men med sol.

När jag var nere vid dammen kom skolklasser i små klungor, de hade tipspromenad. Jag stannade för jag tyckte mig nog känna igen någon. Det var Nicole, Walles bästa kompis. Hon sa att Walle var på väg så jag stannade och väntade in honom. Han började nästan gråta när han såg mig. ”Mormor” och så hoppade han upp i min famn och jag fick krama honom, viska fina ord i hans öra och säga ”känner du mitt hjärta mot ditt hjärta”. Vad jag älskar barnbarnen!

På lördag om en vecka tar jag bilen ner till Skåne.

Både Lady och Walle följer med och hälsar på. Jag tänkte laga mat här hemma och ta med ner (mamma hatar att laga mat så det blir en bra lösning). Tröjan jag stickar? Jodå, det går framåt. Jag knäckte mönsterkoden innan helgen och så stickade jag (det skulle vara några varv runt oket i grundfärgen) och bröt stickan! Nu har jag beställt och fått en ny sticka.

Faktiskt fattar jag inte att jag har lyckats (inte klar ännu).

Min första tröja! Jag tyckte det var så roligt att jag har köpt garn till en andra tröja i andra färger (förstås). Kul!

Nu ska jag lägga på en vedklabbe i kaminen och sätta mig och sticka en liten stund. I dag jobbar jag mellan 14 och 22. Jag ska träffa min handledare och jag hoppas det faller väl ut, det är viktigt att det känns bra för mig.

Kärlek!

Annonser

3 reaktioner på ”Uppdatering

 1. S-u

  GRATTIS EVA till din ”examen”! Jag var aldrig orolig över dig, att du inte skulle klara utbildningen.
  Det var så självklart att du skulle fixa det. med bravur. Kram från S-u!

  Gilla

 2. Jag förstår att det varit mycket ett tag nu, och det kommer väl även att ta tid innan du blir varm i kläderna på jobbet. Så det är kul med en uppdatering! -Nog är det bra med bil? Tänk så mycket enklare att besöka föräldrarna, bara en sån sak! Och allt som ska fraktas… fast det är ju inte så mycket längre som när du hade två boenden. Ha så trevligt med Walle och Lady på Skåneturen!

  Gilla

 3. S-u: Tack. Jag är mycket stolt.

  Tinto: Ja, det är bra med bil. I lördags åkte jag ner till dem, men det kändes lite ”hattigt” med tree timmar i bilen och tre hos föräldrarna och tre i bilen tillbaka. Men, det är bekvämt även om jag fortfarande känner mig lite stel i bilen. Jag har iaf kört om en traktor! 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s