Två dagar

Placeholder Image

Första dagen var utmattande.

Nya människor, nya lokaler, nya rutiner och jag sov dåligt på natten. När jag kom hem var jag nära att ta min migränmedicin men istället skottade jag snö. Lady fick vara kvar hos Janne, men när jag kom hem idag hämtade jag henne för en promenad.

När han kommer från ett möte ska han hämta henne.

Hon kan inte vara ensam i tio timmar, jag åker strax efter sju och är tillbaka vid femtiden. Jag hoppas Janne vill fixa en hundgård till våren eller sommaren så hon kan bo hos mig hela tiden. Det känns märkligt att somna utan ljudet av Lady när hon lägger sig till rätta.

Idag var vi i en lokal på stan.

Det har hittills handlat mycket om sekretess och säkerhet. Vi har blivit visade lite på det som de kallar för call-guiden, den som vi styr telefonin med. Alla som är operatörer och på något sätt har varit involverade i utbildningen har sagt att de stormtrivs och gillar sina jobb. I morgon ska jag sitta med på med-lyssning för första gången, först nästa vecka börjar den riktiga utbildningen och då blir det långa pass med juridik i första hand.

När jag kom hem i dag bytte jag om direkt och gick en sväng.

Det kändes som om kondisen har sjunkit rejält, men jag var ju ute sex dagar förra veckan så det kan inte stämma. När jag kom hem gjorde jag mig en god grönkålsmacka – åh…jäklar vad gott! Sedan fixade jag sallad, dressing och mat att ha med mig i morgon. Efter att ha diskat tände jag en brasa och där är jag nu.

Jag ska strax sätta mig ner och läsa.

Vi var nämligen på ett ställe där även biblioteket ligger. Till lunch kunde vi inte värma någon mat, jag gick till fiket som fanns i samma byggnad. En macka och en kopp kaffe kostade 81 kronor. Jag har aldrig tyckte det varit värt pengarna, men jag hade inget val. Nästa gång ska jag ta med mig en matig sallad och så struntar jag i att den blir lite slak av att inte stå i kylen.

Nu är det kväll och jag ska luta mig tillbaka.

Kärlek! 

Annonser

4 reaktioner på ”Två dagar

  1. Hoppas det går lika bra i fortsättningen. Jag tänker på dig. Skriv när du kan, förstår att det är mycket nu och du behöver varva ner när du kommer hem, och få lite gjort också. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s